Medium Claudia Rietman | Doetinchem

Disclaimer

Naast de disclaimer zijn ook de voorwaarden zoals vermeld in de algemene voorwaarden van toepassing.
Om deze te lezen ga naar : algemene voorwaarden

Bijgewerkt op: 01-01-2010

Claudia Rietman – paranormaal medium biedt toegang tot https://www.claudiarietman.nl (“de website”) en nodigt je uit om gebruik te maken van de aangeboden diensten.

DEFINITIES EN SLEUTELBEGRIPPEN

  • Cookies: Kleine hoeveelheden gegevens opgeslagen door je webbrowser om je te identificeren en informatie te onthouden.
  • Bedrijf: Verwijst naar Claudia Rietman, verantwoordelijk voor je informatie.
  • Dienst: De door Claudia Rietman aangeboden paranormale diensten.
  • Website: https://www.claudiarietman.nl
  • Jij: Degene die gebruikmaakt van de diensten van Claudia Rietman.


BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ik streef naar regelmatige updates en aanvullingen, maar de inhoud kan onvolledig of onjuist zijn. De aangeboden materialen zijn zonder enige garantie. Wijzigingen kunnen zonder kennisgeving worden doorgevoerd. Voor fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES
Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites die via links bezocht kunnen worden. Wanneer je mijn website verlaat, is mijn privacybeleid niet meer van toepassing. Lees het privacybeleid en de voorwaarden van elke site die je bezoekt.

FOUTEN EN WEGLATINGEN
Ik ben niet verantwoordelijk voor enige onnauwkeurigheden en bied geen garanties. Ik behoud het recht om op elk moment wijzigingen aan te brengen zonder voorafgaande kennisgeving.

ALGEMENE DISCLAIMER
De website en inhoud worden “zoals ze zijn” aangeboden zonder enige garantie. Claudia Rietman is distributeur en uitgever van de inhoud en oefent redactionele controle uit, maar garandeert geen nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van informatie. Prijs- en beschikbaarheidsinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De diensten worden niet gegarandeerd als ononderbroken of foutloos.

JOUW TOESTEMMMING
Door de website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer en de voorwaarden.

WIJZIGINGEN IN DEZE DISCLAIMER
Wijzigingen worden hier prominent geplaatst. Blijf je de website gebruiken, dan ben je gebonden aan de bijgewerkte disclaimer. Als je niet akkoord gaat, kun je je account verwijderen.

CONTACT
Voor vragen, neem contact met mij op via het contactformulier